考生在线咨询

天津成考网微信公众号 天津成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问天津成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以天津教育招生考试院www.zhaokao.net/为准。
  • 咨询、投诉电话:17702222560
城市:
成考系统:
所在位置:天津成考网 > 试题题库 > 高起专 > 正文

2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案四

2020-05-28 14:01:28   来源:天津成考网    点击: 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注
作者:李老师
  以下是天津成考网为各位考生收集的2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案四,有需要的朋友可以了解一下,希望对各位考生有所帮助,祝各位考生逢考必过,早日拿证!

  三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

  It was the late spring of 1979,a hot Saturday afternoon. Hundreds of us sat 21,side by,side,in rows of wooden chairs on the maincampus lawn (校园草坪)。We 22‘ blue robes (毕业生长袍)。We listened carefully to long 23.When the ceremony (典礼)was 24_,we threw!our caps in the air,and we were officially graduated from college.

  After that,I found Morrie Schwartz,my 25 professor,and introduced him to

  my 26 …… He was a small man who took small steps, as ifa 27 wind could; at any time, 28 him up:into the cloudS! His teeth were in good shape: When he smiled it was as if you had just 29 him the funniest joke on earth.

  He told my parents how I 30 every class he taught. He told them,“You havea 31 boy here. He helped me a 10t.” Shy but 32,I looked at my feet.Before we left,I 33 Mr. Schwartz a ‘present,a briefcase with his name on the front. I didn’t want to forget him. 34 I didn‘t want him to forget me.He asked if I would keep in 35,and without hesitation (犹豫)I said,“Of course.”When he turned around,I saw tears in his eyes.

  21.A. along B. around C. beside D. together

  22.A. took B. wore C. put on D. got in

  23.A. lectures B. dialogues C. speeches D. reports

  24.A. on B. up C. over D. away

  25.A. lovely B. precious C. happy D. favorite

  26.A. parents B. elder brothe? C. girl friend D‘ friends

  27.A. strong B.north C. warm D. cold

  28.A. beat B. pull C. blow D. wipe

  29.A.made B. told C. played D. given

  30. 'A. left B. reached C. missed D. took

  31. A. special B. brave C. busy D. serious

  32. A. astonished B. pleased C. disappointed D. nervous

  33. A. handed B. sent C. delivered D. brought

  34. A. While B. But C. And D. For

  35. A. conversatior B. mind C: company D. touch

  参考答案:

  B 21. D 22. B 23. C 24. C 25. D 26. A 27. A

  28. C 29. B 30. D 31. A 32. B 33. A 34. C 35. D

成考倒计时

104

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

注:详细内容及信息以天津省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 天津成考网 [http://www.ckw.tj.cn/]
本文关键词:
本文地址:http://www.ckw.tj.cn/show-695-6387-1.html

上一篇:2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案三
下一篇:2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案五

天津成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

天津成人高考报名系统 考生查询服务大厅
距2020全国成人高考:仅剩 104
【请广大考生提前备考】
加入天津成考公众号
天津成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入天津成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。