欢迎访问天津成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为天津成考考生提供服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以天津教育招生考试院www.zhaokao.net/为准。
  • 咨询电话:13388090201
城市:
成考系统:

考前辅导

成考书城

成考大纲

复习资料

资料下载

立即报名

所在位置:天津成考网 > 试题题库 > 高起专 > 2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案五

2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案五

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2020-05-28 14:02:26 来源:天津成考网
作者:李老师
  以下是天津成考网为各位考生收集的2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案五,有需要的朋友可以了解一下,希望对各位考生有所帮助,祝各位考生逢考必过,早日拿证!

  四.阅读理解(共15小题:每题3分,共45分。)

  阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项牛选出最佳的一项。

  A

  After working long hours On her feet everyday in the operating ,room, Taryn Rose' knew a lot about foot pain. But unlike most of her colleagues(同事),she turned her pain into money: Today she is the boss of Taryn Rose International, a $528 million company that makes nice and comfortable shoes.

  At the beginning, Rose realized the only thing that could stop her was fear of ,failure. "I couldhear my friends and family saying, 'Why did you leave a good job?' If I failed, would I be okay facing them? And: t thought, 'So what? I can go back for further study in medicine.' I started to accept that it would be okay to say, 'I failed, but I tried.' Once I was comfortable with that th6fight, the fear came to an end. I realized I feared regret more than failure. And after you turn to the path you choose, there is nothing acceptable but Success"

  Now, Rose has no regrets about leaving medicine. "What I'm doing is not all that different from: what I Was doing as a doctor. The goal is the same: to relieve (减轻) pain. A former professor told me: 'You're helping hundreds of thousands of women with your shoes. As a doctor, you would have helped only the few who went to your office. You're having a much greater effect.'

  Looking back, Rose admits she caught a couple of lucky breaks. "To me, luck is about being prepared for those opportunities (机会) that come knocking. You have to have an open mind, the right skilis and all your senses working 'to see what opportunities present themselves. Luck can open the door, but you still have to walk through it."

  36. Before starting:her shoe business, Taryn Rose was a

  A. nurse B. worker C. doctor D. boss

  37. Rose realized later was the most fearful for her to have or face in her job change.

  A. failure B. regret C. family D. colleagues

  38. What did her former professor think about Rose and her new job?

  A. She doesn't have to meet many people in her office.

  B. Her new work is qtiite different from her old job.

  C. She can now serve more people than before.

  D. Hernew work is much more difficult.

  39. Which of thefollowing can best!explain the last sentence in the passage?

  A. You have to do what you can afterluck brings you opportunities.

  B. You should open the door when opportunities come to you.

  C: YOu haveto be prepared for walking through the door.

  D. You should open your eyes to see opportunities clearly.

  B

  Last fall was a first-of-its-kind season. I did not arrange (安排) any after-school classes formy children. No swimming.'No music lessons. No play dates. Nothing.

  Once they finished their homework, they were free to do what they pleased, but only onehour of TV. In the beginning, my sons, Ben, 11, and Nick, 9, were anxious about this sudden,unplanned freedom. I had to, push them out of the door with a ball, a bike, and so on. "Play? Iordered.

  I learned that this new plan takes time, patience and a lot of faith in the theory that havingexcellent grades isn't really important.

  When my older kids, now in college and high school, were young, I brought in the rules ofmodern parenting. They are unspoken, but followed carefully. First, you must let your childhave a variety of activities. After all, you never know where you'll find a genius (天才). Second, if the child shows the slightest talent (才能), the activity must be pushed with lessons, special coaching (辅导) and practice of several days a week. Every minute shouldbe taken and every minute has a purpose. That was really too much for my children.

  Now with the new plan, we told stories, We listened to music. And' the. kids played with bikes, balls, and whatever was handy. Nobody kept score. In fact, the boys played outside so much that the lawn was worn down to the soil in places. They've made friends with those who come from all over the neighbourhood to play games.

  We like those peaceful evenings. Ben and Nick have a good time this fall, MaYbe that's because the time offhas allowed us to enjoy each other's company;

  40.What was new for the family last fall?

  A. The children began to learn music when school was over.

  B. The writer arranged no' extra lessons for the children.

  C.The writer found no time to play with the sons.

  D. The children had nothing toclo alter schooli

  41. At the beginning of that season the children

  A. hatedto spend more time on their homework

  B. felt excited about making their own decisions

  C. were pleased to have more freedom

  D; were worried about thechange

  42. According to ',modern parenting" discussed in Paragraph 4, parents should

  A. make use of every minute to be with the children

  B, provide coaching and practice for each, activity .

  C.try ex, cry means to find a child's real talent

  D. know the rules but never talk about them

  43. Fromthe passage we learn that

  A. children like story'telling more.than bike-riding

  B. parents should teach theirchildren how to make a plan

  C. children should have time to enjoy themselves after school

  D. parents can enjoy their evenings when children play with others

  C

  A woman:heads into apopular New York City coffee shop on a cold: winter rooming. Just ahead of her, a man drops a few papers. The woman pauses to help gather them. A clerk ata busy store thanks a customer who has just bought something. "Enjoy" the young woman says, smiling widely. "Have a nice day." She sounds like she really means it. These arethe common situations we may see every: day.

  However, in her best-selling book Talk to the Hand, Lynne Truss argues that common good manners such as saying "Excuse me" almost no longer exist. There are certainly plenty who would agree with her. According to one recent study, 70 percent of the U.S. adults (成A.)said people are ruder now than they were 20 years ago.

  Is it really true? We decided to find out if good manners are really hard to see. In this politeness study, reporters were sent to many cities in the world. They performed three experiments: "door tests" (would anyone hold the door open for them?); "paper drops" (who would help them gather a pile of "accidentally" dropped papers?); and "service tests" (which salesclerks would thank them for a purchase [购物]?)

  In New York, 60 tests (20 of each type)were done. Along the way, the reporters met all types of people: men and women of different races, ages, professions (职业), and income levels. And guess what? In the end, four out of every five :people they met passed their: politeness test making New York the most polite city in the study.

  44, What does Lynne Truss argue in Talk to the Hand?.

  A. People are not as polite as they used to.

  B. "Excuse me" is not welcome nowadays.

  C. Of all the adults in the US 70% are rude,

  D. People don't care about manners any more.

  45. What is TRUE about the politeness study discussed in the passage?

  A. The study was reported in many cities of the world.

  B. New York was the most suitable city for the experiment.

  C. Sixty tests were designed to see if people are polite to each other.

  D. Experiments were performed to see if common good manners exist.

  46. What is found in the study?

  A. More people passed the tests in New York than in any other cities.

  B. Different kinds of people acted differently in the New York tests.

  C. Four out of five people passed the politeness test in the study.

  D. Manypeople in the experiment passed the tests by guessing.

  D

  This is not a diet (减肥食谱) or a hard ~exercise program. Nobody can stick to those for long. Instead, it's a simple way to make weight loss a natural part of the life you already live. And guess what? It's fun! You don't have to give up the foods you love or do regular exercises. It's about balancing calories(平衡卡路里) in tiny ways that add up to big benefits (好处). You just use some tricks the "naturally thin" people do. Pick the ones you like, stick with them, and you'll lose weight and be strong!

  Talk it UP Every time you pick Up the phone, stand up and walk around. Heavy people sit on average two and h half hours more every day than thin people, according to astudy.

  Get face time We use e-mailso much that we've forgotten what our colleagues look like.

  Pick a colleague or two who sit farthest from you: and deliver 10 of those daily messages in person. And go out of your way: go to a bathroom ora copy machine on another floor and take the stairs, of course.

  Think about your drink Consider beer or wine instead of a frozen drink: A glass of regular beer has 140 calories and a serving of wine has 126 calories, while a strawberry daiquiri has about 300 and a margarita 340.

  Reduce a total of 100 calories each day and you'll be able to lose about 10 pounds in a year. This is really not difficult to do.

  47. What is mainly talked about in the passage?

  A. How to do exercises daily.

  B. How to lose weight easily.

  C. How to work comfortably.

  D: How to eat and drink regularly.

  48. Which of the following statements is TRUE according to the passage?

  A. Thin people sit fewer hours daily than heavy people.

  B. People deliver messages to their colleagues in person.

  C. More people walk around when they talk on the phone.

  D. Heavy people make longer phonecalls than thin people,

  49, What does the writer mean by “face time” in Paragraph 37

  A. Time for getting to know each other. B. Time for sharing ideas face to face.

  C, Time for doing small jobs, D. Time for sharing ideas face to face

  50. Which of the following probably has the most calories?

  A. Strawberry daiquiri. B. Regular beer.

  C. Margarita: D. Wine.

  参考答案:

  36. C 37. B 38. C 39. A 40. B 41. D 42. C 43. C 44. A 45. D

  46. A 47. B 48. A 49. B 50. C

成考倒计时

140

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 天津成考网 [http://www.ckw.tj.cn/]
本文关键词:
本文地址:http://www.ckw.tj.cn/show-695-6388-1.html

天津成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2020年天津成考高起点《英语》模拟题及答案四

下一篇:2022年天津成人高考高起专英语练习题及答案(1)

课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:朱老师、吕老师、郭老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021年天津成考高起本《历史地理》通关视频 张老师 36课时 查看详情
2021年天津成考高起点《数学》通关视频 周老师 36课时 查看详情
2021年天津成考高起点《英语》通关视频 何老师 36课时 查看详情
2021年天津成考高起点《语文》通关视频 缪老师 36课时 查看详情
2021年天津成考专升本《大学语文》通关视频 雷老师 36课时 查看详情
2021年天津成考专升本《英语》通关视频 吴老师 36课时 查看详情
2021年天津成考专升本《艺术概论》通关视频 杨老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考精讲班

讲师:朱老师、吕老师、郭老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本(文史类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本精讲课程 蒋老师 36课时 查看详情
高起本VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
高起专精讲课程 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(教育类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(法学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(农学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

天津成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

天津成人高考提升便捷服务

【2022年成考辅导报名】

距2022年天津成人高考:预计

10/15/2022

天津成考在线报名 天津成考辅导报名

【请广大考生提前备考2022年】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

成考论坛

查看更多

天津考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

网上报名

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部