考生在线咨询

天津成考网微信公众号 天津成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问天津成考网 ! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以天津教育招生考试院www.zhaokao.net/为准。
  • 咨询、投诉电话:17702222560
城市:
成考系统:
所在位置:天津成考网 > 试题题库 > 高起专 > 正文

2020年天津成人高考高起专英语练习题及答案(4)

2020-06-24 14:30:26   来源:天津成考网    点击: 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注
作者:李老师
  以下是天津成考网为各位考生收集的2020年天津成人高考高起专英语练习题及答案(4),有需要的朋友可以了解一下,希望对各位考生有所帮助,祝各位考生逢考必过,早日拿证!

  词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

  从每个小题的四个选项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ( )1. I don‘t know how to play bridge and ________.

  A. my wife doesn‘t neither

  B. my wife does either

  C. neither does my wife

  D. neither my wife does

  ( )2. He asked ________ since he had been chairman for seven years.

  A. not to have been re-elected

  B. to not be re-elected

  C. not to be re-elected

  D. to have not been re-elected

  ( )3. The guests said that they wouldn‘t mind _______.

  A. to have a little light music

  B. have a little light music

  C. having a little light music

  D. that they have a little light music

  ( )4. Last night we caught a thief _______ John‘s car.

  A. when stealing

  B. that be stole

  C. to steal

  D. stealing

  ( )5. Without the invention of writing, a man ________ to remember so many things which he can write down or find in a book.

  A. is forced

  B. will be forced

  C. forced

  D. would be forced

  ( )6. What would you ________ to eat tonight?

  A. like

  B. wish

  C. want

  D. hope

  ( )7. I ________ my bicycle on the left side.

  A. get off from

  B. get down

  C. get down from

  D. get off

  ( )8. Coal ________ electricity very often.

  A. is used to producing

  B. is used to produce

  C. used to produce

  D. used to producing

  ( )9. Why can‘t you do this small _______ for me? I’ve helped you often enough in the past.

  A. work

  B. demand

  C. favour

  D. good

  ( )10. Never _______ till tomorrow what may be done today.

  A. put on

  B. put away

  C. put off

  D. put up

  ( )11. Mother kept inviting Mrs. Smith to stay for lunch, and finally she _______.

  A. gave out

  B. gave off

  C. gave in

  D. gave away

  ( )12. <<<>>> is ________ only European country I have visited.

  A. an

  B. a

  C. the

  D. 不填

  ( )13. The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

  A. that

  B. it

  C. this

  D. those

  ( )14. Dick found himself walking _______ the direction of the post office.

  A. to

  B. by

  C. along

  D. in

  ( )15. _______ that we were late, we started to run.

  A. Know

  B. To know

  C. Knowing

  D. Being known

  ( )16. This room is _______ any of the others in the building.

  A. the biggest than

  B. big as

  C. bigger than

  D. the biggest of

  ( )17. Just think Ann got the house _______ all by herself!

  A. paint

  B. be painted

  C. to paint

  D. painted

  ( )18. The policeman caught the man _________ the arm.

  A. by

  B. with

  C. on

  D. at

  ( )19. To get an education, _______.

  A. one must work hard

  B. working hard is important

  C. to work hard is necessary

  D. it is needed to work hard

  ( )20. The old man could not decide ________ the money or to put it in the bank.

  A. if he spent

  B. whether to spend

  C. that he spent

  D. what to spend

  ( )21. I wish you‘d consider _______ to Miami with us this vacation.

  A. going

  B. that you‘ll go

  C. to go

  D. to going

  ( )22. I think I‘ll wait until the mail _______.

  A. should come

  B. is coming

  C. comes

  D. will come

  ( )23. We found ________.

  A. the work hard for doing

  B. hard to do the work

  C. it hard for doing the work

  D. the work hard to do

  ( )24. Professor Bixby warned his students ________ late for the examination.

  A. not be

  B. to be not

  C. not to be

  D. be not

  ( )25. I don‘t know what I’d have done if I _______ to make that decision.

  A. would have

  B. had had

  C. have had

  D. did have

  参考答案:

  1.C 2.C 3.C 4.D 5.D 6.A 7.D 8.B 9.C 10.C

  11.C 12.C 13.A 14.D 15.C 16.C 17.D 18.A 19.A 20.B

  21.A 22.C 23.D 24.C 25.B

成考倒计时

104

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

注:详细内容及信息以天津省教育招生考试院为准

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 天津成考网 [http://www.ckw.tj.cn/]
本文关键词:
本文地址:http://www.ckw.tj.cn/show-695-6549-1.html

上一篇:2020年天津成人高考高起专英语练习题及答案(3)
下一篇:最后一页

天津成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月24、25日】

天津成人高考报名系统 考生查询服务大厅
距2020全国成人高考:仅剩 104
【请广大考生提前备考】
加入天津成考公众号
天津成考网
微信公众号
(扫一扫加入)
加入天津成考交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。